Головна » 2010 » Червень » 6 » З професійним святом вас, редакція!
З професійним святом вас, редакція!
15:53
Дорогі журналісти: газетярі, телевізійники, працівники радіо, Інтернет-видань, щиро вітаю всіх із професійним святом.

Це свято тих, хто обрав нелегку та надзвичайно відповідальну справу – день за днем занурюючись у вирій подій, першими дізнаватися про їхній перебіг і створювати об’єктивну картину нашого буття. Важливість цієї справи складно переоцінити. Адже недарма сучасне суспільство називають інформаційним. Сьогодні воно, як ніколи, потребує уважного, розважливого погляду на факти та події, а головне – їх оперативного осмислення та професійного висвітлення.

Окремо вітаю редакцію сайту press.at.ua, бажаю вам, шановні журналісти, невичерпної енергії задля втілення у життя всіх задумів, планів і мрій. Нехай сенсації, які вам доведеться висвітлювати, будуть добрими, новини – позитивними, статті та репортажі – яскравими. Нехай ваша робота ніколи не перетворюється на рутинне ремесло і завжди супроводжується творчими злетами, пошуками та знахідками.

Переглядів: 2937 | Додав: Resident | Рейтинг: 5.0/1 |
Усього коментарів: 1
14.07.2010
1. НСНУ [Матеріал]
Надвірнянська районна організація політичної партії Народний Союз "Наша Україна" звертається до патріотів Надвірнянщини підтримати своєю присутністю чергове сходження нашого колишнього Президента Віктора Ющенка на гору Говерлу. Кому, як не нам, істинним націоналістам, бути, у цю нелегку годину, разом з тим, кого ми відстояли на Майдані.
Разом нас багато - нас не подолати!

Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

500