Головна » Архів новин

Шановні користувачі - відвідувачі Інтернет-проекту «Новини: м. Надвірна і Надвірнянський район» - http://press.at.ua !!! Із задоволенням повідомляємо Вас про те, що на нашому з Вами сайті вже більше ніж 350 фотографій!

Фотографій може бути, і буде, набагато більше, адже не все залежить тільки від зусиль редакції сайту. Пропоную Вам розміщати свої фотографії, які відповідають тематиці ресурсу у відповідні розділи. Для цього Вам необхідно всього лише зареєструватися, і Ви отримаєте таку можливість!

Якщо ж Вам зручніше надсилати фотографії поштою, то будь ласка, направляйте їх за адресою: press.if@i.ua .

У будь якому разі робіть детальний, по можливості, опис фотографій.

З повагою до Вас,

головний редактор.

Переглядів: 1942 | Дата: 25.04.2009 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (1)

Тільки за 22 квітня 2009 року сайт «Новини: м. Надвірна і Надвірнянський район» – http://press.at.ua відвідало 22 особи. Це не остаточна цифра, оскільки багато відвідувачів просто не зареєструвалися. Шкода, адже це б додало їм більше зручностей у користуванні сайтом.

З повагою до Вас,

головний редактор.

Переглядів: 1123 | Дата: 22.04.2009 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (0)

На сайті вже зареєстровано 8 користувачів. Це люди, які, переглянувши наш ресурс, зрозуміли переваги бути зареєстрованими користувачами. Адже це дає можливість добавляти фотографії, новини, статті, бути фактично редактором сайту!

Решта відвідувачів залишаються безіменними, що в першу чергу вказує на те, що вони не мають часу зареєструватись, або хочуть залишитись осторонь і не брати участь у створенні "інформаційної Надвірни". На даний час таких у середньому 5 на добу. Сподіваємося, що це число буде збільшуватися в геометричній системі! І для цього зі своєї сторони ми будемо робити все від нас залежне, а саме наповнювати сайт інформацією різного роду про Надвірнянщину, зокрема, новинами та фотографіями. І вас запрошуємо до цього процесу.

З повагою до Вас,

головний редактор.

Переглядів: 1063 | Дата: 18.04.2009 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (1)

Вітаємо! Дорогі користувачі мережі Інтернет! До Вашої уваги пропонується новий для Надвірної проект, маленький, але особливий та важливий для сьогодення! Цей проект передбачає собою створення для маленького Європейського міста Інтернет-ресурсу, який би дозволив Вам більше дізнатися про місто в цілому та певні особливості його сучасного життя. Ми запрошуємо Вас стати повноправними учасниками становлення та розвитку рідного та улюбленого міста та всього Надвірнянського району. Аксіомою є той факт, що сучасний світ - це інформаційний світ. Хто володіє інформацією, той володіє світом! Для нас же з Вами завдання, а скоріше, задоволення полягає в дещо меншому та корисливішому: пропонуємо володіти інформацією про Надвірну, її жителів, тобто про себе, про друзів, сусідів та соціальне життя в цілому.

Для чого це потрібно, і чому впливова частина населення обирає і користується ресурсом http://press.at.ua? Зміст цьому - інтерактивність спілкування, двосторонній зв'язок між читачем та авто ... Читати далі »
Переглядів: 1692 | Дата: 10.04.2009 | Рейтинг: 5.0/3 | Коментарі (1)

« 1 2

Міні-чат

500