Головна » 2009 » Червень » 11 » Шановні користувачі та гості Надвірнянського інформаційного ресурсу HTTP://PRESS.AT.UA – Новини: м. Надвірна і Надвірнянський район!
Шановні користувачі та гості Надвірнянського інформаційного ресурсу HTTP://PRESS.AT.UA – Новини: м. Надвірна і Надвірнянський район!
17:47
Звертаємо Вашу увагу на те, що на нашому ресурсі акумулюються і зберігаються новини про життя, події тощо в Надвірнянському районі. При цьому інформація збирається як з власних джерел, так і з інших ресурсів. Інші ж збирають інформацію і з нашого сайту зокрема. Таким чином між нами та останніми проходить інформаційний обмін. Водночас зважайте на той факт, що однією з цілей нашого ресурсу є доведення до жителів району свіжої інформації. Вона береться з багатьох джерел, про більшість яких Ви навіть не здогадуєтесь. А якщо і знаєте їх всі, то, безумовно, погодитесь з тезою, що зручніше читати всі новини на одному сайті, аніж вишукувати їх з понад двадцяти джерел.

Звертаємо увагу адміністрацій та редакцій інших медіа-ресурсів на те, що у випадку копіювання матеріалів з ресурсу http://press.at.ua можна бути впевненим у тому, що тексти написано орфографічно, стилістично та пунктуаційно правильно, згідно з правилами сучасної української мови. Ті ж матеріали, які беруться з Ваших джерел, доопрацьовуються належним чином.

З повагою до Вас,

головний редактор.



Переглядів: 2553 | Додав: press | Рейтинг: 5.0/1 |
Усього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

500