НОВИНИ

Показано материалів: 71-73
Сторінки: « 1 2 ... 6 7 8

Сортувати за: Датою · Назвою · Рейтингом · Коментаріями · Переглядами
15 квітня карному розшуку української міліції виповнилося 90 років. У Міністерстві внутрішніх справ України відбулися урочистості з нагоди славного ювілею підрозділу, без якого, власне, неможливо уявити структуру органів внутрішніх справ. Адже близько 80 відсотків злочинів загальнокримінальної спрямованості розкриваються безпосередньо або з активною участю співробітників саме цієї служби. Що й казати, навіть під час святкування в МВС і отримання заслужених нагород за сумлінну роботу з розкриття злочинів троє прикарпатських детективів залишилися такими, якими вони є у звичайні будні. На кілька годин керівник управління карного розшуку УМВС України в Івано-Франківській області Ігор Баб’юк, його заступник Андрій Гошовський і помічник оперуповноваженого карного розшуку Валерій Дуфанець поїхали у Київську область, де затримали підозрюваного у вбивстві.
Кримінал | Переглядів: 854 | Додав: press | Дата: 20.04.2009 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (0)

Державтоінспекція в Івано-Франківській області 03.04.2009 року зафіксувала перевищення швидкості автомобілем, який обслуговує Надвірнянську районну раду, зокрема голову Надвірнянської районної ради Володимира Іванчука. Як видно з фото, водій авто, рухаючись зі швидкістю 91 км./год., перевищив дозволену швидкість в населеному пункті. Варто зазначити, що адмінпорушення зафіксовано в неробочий час. (ФОТО)
Політика | Переглядів: 2843 | Додав: press | Дата: 16.04.2009 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (0)

Інспекторами територіального управління Держгірпромнагляду по Івано-Франківській області проведено перевірки виконання протокольних рішень, прийнятих під час узгодження планів розвитку гірничих робіт, на кар’єрах суб’єктів господарювання гірничорудної та нерудної галузі на 2009 рік.

Зокрема, спрямовано увагу на стан охорони праці на підприємствах ВАТ "Надвірнянський кар'єр" (Тарновицьке родовище пісчано-гравійної суміші), ТзОВ "Надвірнянський цегельний завод" (Надвірнянське-І, суглинку), ПКНК "Нерудник"

Кримінал | Переглядів: 979 | Автор: Прес-служба Держгірпромнагляду | Додав: press | Дата: 13.04.2009 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 51-60 61-70 71-73

Міні-чат